onsdag 4 mars 2009

Vilken härlig helg!

Åh vilken rolig helg vi har haft!


I fredags åkte vi åtta vänner till Clarion Collection Hotel Kompaniet i Nyköping. Ett jättefint hotell som ligger precis vid Nyköpingsån.


Vi fick fyra rum bredvid varandra och eftersom Peters och mitt var störst så började vi med lite skumpa och snacks hos oss. Av våra vänner fick jag (eftersom jag fyllde år i onsdags) en stor korg med allehanda godsaker i; vin, nötter, Martini, Champagne och ölkorv. Smarrigt!


Vi åt middag på hotellet och under middagen så anslöt de sista två till sällskapet tillsammans med en jättestor "ballongbukett", som vanligt!

Vi åt och drack gott och efter middagen gick tjejerna upp till vårt rum och drack lite mer skumpa, killarna gick till relaxen.

På lördagsmorgonen åt vi frukost tillsammans och gick sedan ut i det vackra vintervädret. Vi tog åpromenaden in till stan och gick i affärer. Hur kan det komma sig att det är så roligt att handla i samma butiker som vanligt fast på en annan ort?



Vi åt lunch och drack en öl på McEwans och lämnade sedan männen till ytterligare en öl för att istället hinna handla lite till ;).

Vi träffades på hotellet och gick ner allihop till relaxavdelningen, egentligen bara en bubbelpool och en jättestor bastu men ack så trevligt ändå!

Efter ett par timmar där så gjorde vi oss iordning och träffades på Richard och Jessicas rum innan vi begav oss in till stan igen.

Vi åt fantastisk mat på Birgers Bar och efter maten så blev vi kvar på stället - bra musik och rolig blandning på människor. Vimmelbilden är från http://www.birgersbar.se/





Efter en sen söndagsfrukost tog vi en promenad i hamnen, tog en latte på ett kafé och sedan bar det av hemåt.

En fantastisk helg med fantastiska vänner!

Inga kommentarer: