tisdag 14 juni 2011

Efter allt detta trevliga så kom dock söndagen med tragik.



Vi fick ett samtal som berättade att stora A:s gudmor, tillika makens kusin, hade gått bort. Hon blev bara 48 år. Det känns otroligt sorgligt och det är en tung tid som ligger framför oss. Lena och Peter växte upp tillsammans, de var båda ensambarn och familjerna uppgicks mycket när de var små och har fortsatt så genom livet. Min svärfars syster, som var Lenas mamma, gick bort för 7 år sedan så nu är det bara hennes pappa kvar.



Du fattas oss, Lena!

Hektiska veckor!

Förra veckan var helt hysterisk! Måndagen försvann ju till helgen så veckan blev lite för kort... På tisdagsmorgonen jäktade jag iväg till Arlanda för att flyga till Köpenhamn för ett möte, bara för att upptäcka att flyget är försenat 1 timme. Dock träffade jag Sören Fors, vilket var jättekul eftersom det var så länge sedan. Nåväl, framme på Kastrup ska jag möta upp en kollega från Oslo och en från Helsingborg för att gemensamt åka till kontoret i Köpenhamn. Efter diverse tågförseningar från Skåne så hittade vi i alla fall varandra och traskade iväg till Metron, som vi naturligtvis missade eftersom vi blev hänvisade till fel tåg.




Efter mötet åker jag till Malmö för att övernatta och träffa Mamak till middagen, tillbaka till hotellet i hällregn (utan paraply).



På onsdagsmorgonen åkte jag tillbaka till Kastrup för att möta upp två kollegor som kom från Stockholm för att sedan åka vidare med tåg till Nyborg Strand där vi ska ha vår kick off i augusti. Vi behövde reka stället eftersom vi ska flyga in 310 personer från Norge, Sverige, Danmark och Tyskland.


Tillbaka till Kastrup med tåget och flyg hem till Stockholm. Jag var väl hemma i Huddinge ungefär 20.00.



Hem, packa om - för att på torsdagsmorgonen vara med på lilla V:s dagisavslutning, den sista eftersom han börjar skolan till hösten. In på kontoret och jobba frenetiskt för att 17.45 ta tåget till Leksand för fredagens studentuppvaktning. Peter och barnen kom med bilen på fredagen.


Min systerdotter Filippa tog studenten i strålande solsken - allt var mycket trevligt och flöt på fantastiskt bra.


På lördagen stannade vi kvar och gick ner till badet, tänk att man kunde ligga i och bada i Siljan den 11 juni! När vi var klara och hade gått hem så hördes ett oroväckande mullrande i fjärran och på bara 20 min så bröt ett riktigt oväder ut - det åskade, blixtra och regnade så det stod härliga till och naturligtvis blev det strömavbrott, så det är ju tur att vi hade planerat grillmat.


Efter maten åkte vi hem och parkerade bilen hemma nästan på minuten 24.00.