fredag 6 augusti 2010

Sista dagen på semestern

På måndag börjar jag jobba igen och lär antagligen komma tillbaka till ett kaos, vi har flyttat mellan våningsplanen under sommaren. Men det är min sista vecka på AcadeMedia, på fredag säger jag adjö efter 3,5 år. Jag kommer att sakna mina kollegor, det ska jag säga, men det är ju skönt att Facebook finns ;)
Den 16 augusti börjar jag mitt nya jobb på Memira - superspännande!
 
Vi har haft en underbar semester med mycket sol, camping och härligt sällskap. (Och, om jag ska vara ärlig, en hel del jobb, men på distans)
Men vi har också varit tvungna att uppsöka akuten med min man som fick fruktansvärda magsmärtor en morgon på landet. Det visade sig att han troligen har njursten och dessutom så konstaterades det att han har Borrelia. Så vi fick stanna hemma under resten av semestern.
Dessutom, den dagen det regnade så mycket, jag tror det var den 29 juli, så samlades 70 cm vatten under vårt hus som vi fick pumpa ut i trädgården, så under en tid hade vi faktiskt sjötomt!
 
Två 40-årsfester har vi varit på, Jane på Öland i början av juli och till Richard och Jessica på Hawaii-fest i skärgården den sista juli. Fantastiskt roligt!