lördag 22 mars 2008

GLAD PÅSK!



I torsdags var barnen påskkärringar för första gången. Lilla V hade en alldeles för lång klänning som han snubblade på hela tiden. Han fattade inte riktigt principen för när de ringde på en dörr så satt han sig direkt i trappan med ryggen mot dörren. Men han var så nöjd med att bara gå omkring i klänning och sin lilla hink och ropa : "Gla påsssk" rakt ut.

När jag sa till stora A att man kan inte gå påskkärring om man inte har något att ge bort till dem man ringer på hos, så föreslog hon att jag kunde väl skriva ut nåt från datorn kanske?. Nähä du, här ska det ritas annars blir det inget påskkärringeri. Och hon fick faktiskt ihop fyra helt egenritade teckningar, vilket inte är så illa för en lat och inte så tålmodig 5,5-åring.

Imorgon ska vi på 60-årsuppvaktning och på måndag på 70-årsuppvaktning.

GLAD PÅSK!

Karin

tisdag 4 mars 2008

Hurra för Papprika 5 år!

Igår fyllde Papprika Scrapbooking 5 år och jag och AnnaKarin var där för att handla och mingla. Stackars Olivia kunde inte följa med eftersom hon fortfarande var förkyld. Oj, vad många kända ansikten vi såg - det var så kul att träffa så många gamla bekanta som inte har siktats på ett tag. Sedan forumet haverade så har jag tappat flera stycken, men desto roligare då att träffas under så trevliga former som igår.
Vi kunde inte stanna så länge så det var säkert flera som kom efter oss som vi inte hann träffa.

Till er som vi träffade igår:

Vad roligt det var att ses! (Ingen nämnd - ingen glömd)

Och tack Malin, för en trevlig kväll!

//Karin